After Midnight

Обожавателите на пиво практикуваат секс на прв состанок

Ако сакате секс на првиот состанок, тогаш не се надевајте ако тој или таа пие било каков пијалок освен пиво. Личностите кои пијат пиво имаат 60% поголеми шанси за секс на прв состанок.

Направено е едно истражување во кое биле вклучени многу мажи и жени. Со него е дојдено до заклучок дека луѓето кои пијат пиво најчесто се согласуваат за секс на првиот состанок.

Ова истражување докажало дека жените кои имаат облини повеќе сакаат секс. Тие имаат голема самодоверба и повеќе уживаат во сексот од слабите или пак полничките девојки.

Напиши коментар