Free zone

Од голи жени направи тигар

Не умее секој маж од голо женско тело да направи вистинско уметничко дело. Ова е еден неверојатен уметник кој од три голи жени направи вистински тигар.

Craig Tracy, 43 помина неверојатни 24 часа со три голи жени од кои успеа да направи тигар.

Секоја чест за уметникот. Погледнете и со сигурност и вие ќе бидете фасцинирани:

Напиши коментар