Free zone

Од крајност во крајност! Овој пат ви ја претставуваме жената која спиела со 1000 мажи

Пред некој ден ви ја претставивме жената која има 40 години и немала маж во својот живот. Сега одиме во другата крајност и ви ја претставуваме жената која има 42 години и до сега имала секс со 1000 мажи.

Crystal Waren е голем зависник од секс. Невиноста ја изгубила на својата 15 година. Во рок од две години спиела со 40 мажи, а денес на своите 42 години постигнала бројка од 1000 мажи.

Нејзин проблем бил тоа што таа не може да им одолее на убавите мажи. До сега немала ниту една сериозна врска, што е нормално. За себе вели дека е нормална личност, а сето ова го оправдува со фактот дека таа ги сака убавите мажи и дека секогаш користи заштита. Ужас!

Напиши коментар