Free zone

Она што на секој маж му треба:)

Дозволете си едно поинакво уживање… во вода, со скара, добра музика и фино друштво…

iRev ($ 24,000) изгледа како огромен брод со огромен чадор за сонце. Се одликува со ниска скара на јаглен во центарот, со 500 вати систем со звучници со сателитско радио и кружни седишта. Придвижуван е од електричен мотор, кој може да го движи по должината на вода до 10 часа.

Напиши коментар