Free zone

Основи на балансирањето:)

Ова видео, кое сега ќе го погледнете ќе ве натера да се запрашате дали е се во ред со вашите очи. Но, не се обвинувајте себе си, ова е навистина чудно. Ваква избалансирансот до сега немате видено, и нема да ја видите на ниедно друго место освен во Русија. Нема друго што да се каже освен едно големо “браво” за шоферот. Погледнете и ќе се уверите 🙂

Напиши коментар