After Midnight

Остварете ги сексуалните фантазии иако сте срамежливи

Доколку сте девојка која ја краси срамежливоста како карактеристика прочитајте ги следните неколку совети остварете ги вашите сексуални фантазии.

1. Бидете охрабрени од фактот што партнерот очајно сака да дознае што ве „пали“. Пробајте да размислувате за него како загубен турист кој олајно го бара вистинскиот пат, секоја помош ќе му биде добредојдена.

2. Пробајте да не се сожалувате себеси. Што и да посакате тоа не е никако срамно или долно за да го кажете, сексот е игра со малку правила.

3. Облетајте го комплименти за работите кои ги прави добро, и тој ќе ги прави како дел од редовниот ритуал.

4. Кажете му и потоа покажете како… Како пример земете ја неговата рака. Колено. Што и да е … и ставете го на местото каде сакате да биде.

5. Прашајте го што тој всушност сака од сексот. Тоа што ќе побарате од него да ги ослободи своите инхибиции истовремено ќе ве ослободи и Вас од вашата инхибиција.

6. Не се откажувајте доколку не ги достигнете вашите фантазии, вратете се на број 4 и пробајте одново.

 

Напиши коментар