Free zone

Откачени фотографии кои ја отсликуваат глупавоста на некои луѓе

Понекогаш се чудам како може да има толку глупави луѓе… но, сепак е добро да ги има зошто без нив светот нема да биде толку забавен:)))

 

 

 

 

 

Напиши коментар