Free zone

Откачени секс рекорди

Најбрзиот женски оргазам

На секоја жена и требаат од осум до триесет минути за да постигне оргазам. Апсолутната рекордерка го доживеала оргазмот на само три секунди по пенетрацијата. Сигурно се држи до мотото времето е пари.

Најдолг женски оргазам

Надолгиот женски оргазам траел 43 секунди. Го доживеала испитаничка во едно америкаснко истражување. Баш би сакале да знаеме што правела во текот на експерименот.

Најдолгиот пенис

Американецот Daniel Arthur Mead, попознат како Long Dong Silver е сопственикот на најдолгиот измерен пенис. Својата гордост од  48,3 цм ја покажал во порнофилмовите.

Најкраткиот пенис

Тој е од Англија и може да се пофали со 6,98 цм. Да не знае човек на кој му е полошо на него или на Silver

Најголемиот пенис од животинскиот свет

Со оваа круна се кити нормално кој друг ако не лавот. А дали сте знаеле дека китот има пенис долг 3 метри, и дебелина од 30 цм?

Највеќе мажи во креветот

Со овој рекорд се кити ќерката на римскиот цар Avgust, Јулија, која спиела со 80.000 мажи.

Најдолгиот секс

Најдолгиот сексуален чин тарел 15 часа. Филмската ѕвезда од триесетите години на минатиот век Mae West го извела ова со љубовникот Ted. Сексологот Др. Vernon Coleman седел на ивицата на креветот додека тие двајца ја “пишувале” сексуалната историја.

 

 

Напиши коментар