Celebrity

Ова е љубовникот на Пенелопе Круз!

Актерот Антонио Бандерас е во преговори за улога во новиот филм на шпанскиот режисер Педро Алмодовара “ Brief Lovers”.

Бандерас би требало да се појави во филмот покрај својата колешка Пенелопе Круз.

Филмот е комедија која е усмерена на авионска несреќа, исплашени за своите животи, патниците на авионот ги кажуваат своите животни тајни. Антонио пак ќе се најде во улогата на љубовникот на Пенелопе.

Напиши коментар