Free zone

Ова е најлошата идеја да ја замолиш да ти се врати

Ова е еден сосема нелогичен, беден и нездрав начин да ја натераш да ти се врати девојката. Овој човек, наводно ја изневерил својата девојка, заради што дошло до крај на врската. Но, тој се сетил на неверојатно глупав начин да ја врати. Според дислајковите на ова видео на youtube, може да заклучите дека ова не треба да го правите.

Напиши коментар