Free zone

Ова е одмор, не е шала :)

Плажа, сонце, бистро море… најверојатно ова е сé што ни треба за убав, пристоен одмор. Но, за некои вистински одмор значи нешто многу повеќе. Еве како некој си поминува на плажа. Ова е една фотографија која деновиве кружи на Твитер. Не е познат авторот на фотографијата, како ни луѓето кои “одмараат” на плажата:)

Напиши коментар