Celebrity

Ова е спотот со најмногу секси сцени до сега!

Познато е дека сексот го користат сите за да привлечат внимание. Пејачите снимаат песни со таков текст, се облекуваат секси, симулираат секс на видео спотовите… но овој пат раперот Ne-Yo како да ги помести границите.

Тој го објави своето најново видео за кое се смета дека има најмногу секси сцени, од било кое друго видео кое е направено до сега.

Ова е видео записот за “Lazy Love”:

Напиши коментар