Free zone

Ова е српската Памела

Нада Џукиќ е позната како Блонди, девојката која има цел, а тоа е да биде српската Памела.

Блонди најави дека следи уште една интервенција со која ќе и се зголемат градите: До сега ги имав најубваите гради, а сега ќе ги имам најголемите гради на српската естрада. Во соработка со еден познат српски хирург ќе ми бидат вградени  нови силикони, односно моите гради ќе се збогатат уште со 800 кубика силикон.

По ова очекувам уште повеќе фудбалери и додворувачи – изјавила Блонди.

Напиши коментар