Celebrity

Ова се најсмешните филмови на сите времиња

Пародијата “Има ли пилот во авионот” е прогласен за најсмешен филм на сите времиња. Зад него се најде “Мамурлук”.

Овие филмови се најдоа на листата на најсмешни откако заврши големата анкета која беше спроведена од страна на онлајн сервисот за дистрибуција на филмови “Lovefilm”.

Според анкетата, пародијата на филмот “Има ли пилот во авионот” успеала да ги насмее својте гледачи три пати во една минута.

Зад овие филмови се најдоа “Гол пиштол” , “Супербед”, “Борат” и “Спикер”.

Напиши коментар