Celebrity

Овој спот се гледа само дома :)

Раперот 50 Cent го објави своето ново видео за песната Be My Bitch, која воедно е и најава за долгоочекуваниот албум на раперот. Во песната се раскажува за една девојка која се допаѓа, а таа има девојка. Па затоа и во видео записот се појавуваат две девојки во лезбејски сцени полни со страст. 50 Cent кога го објави видеото напомена дека не е за да се гледа на работа.

Со оваа песна тој јасно даде до знаење дека им дава јавна поддршка на геј браковите во Америка.

http://www.youtube.com/watch?v=UQ0_eojnG9U&feature=player_embedded

Напиши коментар