Free zone

Падна на првото прашање на “Милионер”?

Ако некогаш сте се запрашале дали имало некој талент што го утнал првото прашање, одговорот е да. Има и таков човек кој жив среќен седна на столчето да си го покаже знаењето, но за жал тој падна на првото прашање.

Може да се каже дека не е толку глуп, само избрза со давањето на конечниот одговор.

Напиши коментар