Free zone

Пакет од супер јахта и супер автомобил

Денес, јахтите се израз на моќ и богатство. Не секој може да има јахта, а посебно јахта луксузна колку оваа.

Оваа супер луксузна јахта е нарачена „122 Super Yacht” и последното дело на Strand Craft. Специјална е поради тоа што е дизајнирана со себе да носи и автомобил, кој може да го искористите откако ќе се сместите на некое пристаниште. Всушност, доколку купите јахта, ќе добиете супер автомобил заедно со неа.

Кога ќе влезете во јахтата, ќе се чувствувате како да сте во некој вселенски брод од филмовите со научна фантастика. На пр., таа е опремена со 52 инчен LED телевизор и луксузен мебел.

 

Напиши коментар