Celebrity

Песна од YouTube коментари

Роб Скелон дошол до една интересна идеа и направил песна од коментарите кои луѓето ги оставале под неговите клипови.

Песната трае три минути, по малку е љубовна, но опишува нечија мачка… преслушајте ја:

Напиши коментар