← НАЗАД НА БОЗА

Пет причини зошто не вреди да се биде машка порно ѕвезда:)

Пет причини зошто не вреди да се биде машка порно ѕвезда:)
822 Читања

Пред се кога ќе се спомене тој термин, порно ѕвезда освен Рон Џереми не може да ви текне на никој друг. Оваа професија некако повеќе асоцира на жените. Или они оставаат поголем впечаток.

Еве неколку причини зошто не вреди да се биде машка порно ѕвезда:

Да бидеме реални не е лесно работата да ви биде зависна од должината на ерекцијата, па логично е порано или подоцна да побарате помош во хемиските препарати. Инекциите се одличен лек за тоа. А да примате инекција за да имате секс?

Да не заборавиме на половите болести. Иако за да се влезе во бизнисов требада се прават еден куп тестирања, сепак има и такви ниско буџетни филмови каде секој кој сака може да се појави како актер.

Катастрофалната заработувачка ќе ве предомисли. Тие земаат толку малку пари што не се ни исплати трудот.

Сексот престанува да биде интересен. Треба да имате секс и кога не ви е до тоа, и кога партнерката не ве пали, пред камермани и еден куп други луѓе… Тоа не е воопшто интересно.

Заборавете на пензијата. Ќе земате катастрофална плата, а пензијата ќе ви биде само мисловен поим.

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk