Free zone

Пијани изданија во кои не би требало да се најдете

Ова се само десет од многуте начини на кои може да завршите после големо пијанство. Можеби ќе ви делува смешно да ги гледате од страна, но дефинитивно не би ви одговарало да се видите себе си со вакви фотографии на интернет. Затоа памет во глава 🙂

Напиши коментар