Celebrity

Пинк: Ќерка ми свири на бас на новиот албум

Пинк ќе го извади својот нов албум на есен оваа година. Она што е интересно е што на него учествувала и нејзината 13 месечна ќерка.

На две песни нејзината ќерка Вилоу свири на бас и лупа во ѕвончињата.

Пинк изјавила: Таа свири на песните “How come You’re Not Here” и бас во песната “Timebomb”. Таа е многу таленторана. Штом влезе во студио почна да удира и да свири по инструментите, им реков веднаш да го снимаат тоа. Сега тој материјал го употребивме за финалната верзија на песните.

Напиши коментар