Celebrity

Пиратите од Карибите по петти пат?

Џони Деп потпишал договор вреден 60 милиони долари за улога во петтиот дел на филмот „Пиратите од Карибите.

Џек Сперео по петти пат ќе се качи на кормилото од својот брод, а што ќе се случува понатаму сеуште не е познато, како ни кој ќе биде режисер на новото продолжение, ниту пак кој друг ќе ја сочинува актерската екипа.

Но, на медиумите тоа воопшто не им е важно колку што им падна во очи дека Џони Деп за оваа нова улога ќе заработи 60 милиони долари.

Напиши коментар