Free zone

По мал костим за капење немате видено

Оние кои имаат поголем диоптер сигурно нема ни да го приметат костимот за капење кој го носи оваа дама.

Костимот за капење е само една текна лента која го покрива само средишниот дел на половиот орган на жената. Таа привлече огромно внимание на плажата во Брач кога се појави со минијатурен костим за кепење.

Дизајнерот на ова чудо уште не е познат.

3 Коментари

Напиши коментар