Free zone

По риба под лед

Има и такви храбри момци кои се решија да нурнат длабоко под ледот и да фатат некоја риба. Доколку не сте толку голем љубител на адреналинот, тогаш само погледнете го видеото и дознајте како изгледа таму доле, длабоко под ледената површина на езерото во Финска

Напиши коментар