Free zone

Подводен ноќен клуб, ова е местото за најдобра забава!

Забава под вода… колкумина од вас веќе посакаа да се најдат таму? Ова е еден поинаков ноќен клуб, каде доколку одите нема да губите време со часови одбирајќи што да облечете или пак уште полошо да ја чекате поубавата половина да се нашминка, да направи фризура и да се мисли која комбинација најдобро и стои, а сето ова може да потрае и со часови. Ова е идеално место за добра забава, погледнете:

Напиши коментар