На 12ти октомври е закажана премиерата на комедијата Here Comes the Boomво во која глуми познатиот глумец Kevin James.

Kevin James досега успешно ги глуми своите хумуристични улоги и е доста омилен кај фановите на комедијата.

Напиши коментар