Free zone

Понуда која не се пропушта – на секое десетто перење на автомобилот даваат бесплатен секс

Звучи неверојатно, но оваа идеа им падна на памет на сопствениците на една локална перална за автомобили во Куала Лумпур. Во соработка со престижен салон за масажа, тие ангажирале неколку виетнамски проститутки, кои им давале бесплатен секс на муштериите, поточно на оние најлојалните. За секое десетто перење на автомобилот добивале бесплатен секс.

Но, не траело долго. Откако полицијата дознала за тоа веднаш стапила во акција и биле уапсени четири мажи, за кои се смета дека се организатори на сето ова, девет млади виетнамски проститутки, и пет мажи кои уживале во услугите.

Напиши коментар