Celebrity

После 11 години No Doubt повторно заедно

Во деведесетите No Doubt беше група која владееше на сите музички топ листи, и кога го достигнаа врвот тие се распаднаа. Секој си тргна по својот пат, но патиштата повторно се најдоа на почетокот. Групата се обедини и веќе го најавува својот нов албум кој треба да излезе на 25-ти семптември.

Тие го имаа првиот заеднички настап по 11 години на Teen Choise, каде ја промовираа својата нова песна Settle Down.

 

Напиши коментар