After Midnight

Пози кои гарантираат оргазам

Истражувањата покажаа дека дури 60% од жените глумат оргазам. Науката сеуште не може да објасни зошто жените во толкав голем број глумат, дали тие не можат да доживеат оргазам или паке нешто друго во прашање.

Истражувањето покажа уште еден факт, кој не оди баш во прилог на мажите. Имено, на жената и требаат 4 минути да доживее оргазам кога мастурбира, а пет пати повеќе време за да доживее оргазам кога има сексуален однос со маж.

За да го намалиме овој процент, ви нудиме неколку пози кои гарантираат оргазам кај жената.

Пробајте го ова: легнете еден до друг, така што жената ќе биде свртена со грб кон мажот. Едната нога благо поткренете ја нагоре така што ќе му озвозможите на партнерот полесно да навлезе.

На мажот. Оваа поза им е омилена на жените бидејќи така тие ја имаат контролата над темпото, движењата, а воедно во оваа положба машката срамна коска го стимулира клиторисот.

Doggy style

Ова е поза во која немате контакт со очите, но сепак може да ви дозволи многу уживање. Во оваа поза мажот може длабоко да навлезе во вас, а воедно да стимулира повеќе ерогени зони кај жената.

 

Напиши коментар