Free zone

Познати кои се најдоа на насловната на Playboy

Woooow… тоа ќе биде вашата прва реакција кога ќе ги погледнете фотографиите од овие преубави девојки. Сите тие се најдоа на налсовната на Playboy.

Уште еднаш се потврди дека Playboy знае да одбере:)

1. Mariah Carey

2. Sherilyn Fenn

3. Sheron Stone

4. Drew Barrymore

5. Tara Reid

6. Carmen Electra

7. Jessica Alba

8. Charlize Theron

9. Kim Besinger

10. Kim Kardashian

11. Eva Herzigova

12. Naomi Campbell

13. Pamela Anderson

14. Brande Roderick

15. Anna Nicole Smith


Напиши коментар