Free zone

Предигра – кога да ја имаш, а кога да ја избегнуваш?

Сите ние сакаме гушкање, галење, мазење и останати зафати на типичната предигра. Но, не ја имаме секогаш ситуацијата за тоа. Ова се случаи кога треба да ја искучите предиграта:

Пред работа

Ако имате утрински секс, пред да одите на работа заборавете на предиграта. Не губете го времето, прејдете на главното, уживајте, доживејте го врвот. Нема поубав почеток на денот.

Кога не можеш да се воздржиш

Ако чувствуваш дека не можеш да се воздржиш прејди на главното, срамот ќе биде многу поголем ако не издржиш за да стигнеш до главното.

Кога не сте дома

Кога брзате за да не бидете фатени, заборавете на овој момент. Бредиграта е добар вовед во сексот, но оставете овој пат возбудата да ја заврши работата на предиграта.

Е сега внимавајте и на ова, предиграта е многу важен момент во сексуалниот однос. Затоа кога можете не ја исклучувајте, а особено во овие ситуации:

Секс за прв пат

Кога имате секс со некоја девојка за прв пат, обидете се да оставите впечаток на моќен маж во креветот. Талентиран љубовник кој знае како да ја возбуди жената, а тоа ќе го постигнете само со добра предигра.

Специјални прилики

Роденден, годишнина, празник… почастете ја со некоја предигра со која ќе и покажете дека вие сте се потрудиле за да ја задоволите, на ова паѓа секоја жена.

Кога таа не е расположена

Ова е најдобриот начин да расположите жена. Ни шопинг, ни разговор не го може ова.

Кога се забавуваш со Ледената кралица

Ако си имаш работа со девојка која е ладна, недостижна, посакувана од многу мажи. Докажете се на овој начин, освојте ја со добра предигра. Жените сакаат мажи кои им посветуваат внимание со предигра, а не мажи кои веднаш преминуваат на главното и се грижат само за своето уживање.

 

Напиши коментар