Celebrity

Препеан хитот на Тоше Проески

Во чест на нашата најголема музичка ѕвезда Тоше Проески, неговите колеги од Балканот направја нова верзија од неговиот хит „Игри без граници“.

По повод 5 годишнината од неговата прерана смрт, пејачи од соседните земји направија нова верзија од песната која Тоше ја издаде последна додека беше жив.

Тијана Дапчевиќ, Адил, Ана Станиќ, Бојан Маровиќ, Огњан Оги Радивојевиќ и Неверне Бебе се собраа во едно студио да му дадат почит на Тоше кој е дефинитивно една од најголемите балкански ѕвезди.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=A5mBBwG3AA8

Напиши коментар