Free zone

Превртена куќа

Оваа куќа се наоѓа во Австралиското село Терфенс. Направена е како тусристичка атракција од страна на двајца архитекти ирек Гловацки и Марек Розхански. Многу ме интересира само што се случува кога ќе се пушто вода во wc шолјата 🙂

 

Напиши коментар