After Midnight

Причини зошто раскинуваат мажите… а зошто жените !!!

Можеби звучи грубо, но понекогаш е подобро да се знае причината за „извисувањето“ а со самото тоа и мотив повеќе да ги поправиме недостатоците.

Доколку се верува на резултатите од истражувањето, причините за прекинување на врската не се многу различни помеѓу машката и женската популација!!!

Погледнете што вика статистиката

Жените најчесто раскинуваат поради овие причини:

Постои некој трет – 14 %

Различни прехрамбени и животни навики – 12 %

Премногу „тежок“ за одржување – 11 %

Не заработува доволно – 10 %

Пренизок – 10 %

Не се чувствувам привлечно кога сум со него – 10  %

Постојано касни – 9 %

Не е привлечен – 9 %

Постојано се караме – 9 %

Секогаш сум на второ место – 9 %

Мажите најчесто ја раскинуваат врската поради следните причини:

Не сум спремен за врска – 15 %

Лоша хигиена – 10 %

Секогаш сум на второ место – 10 %

Премногу се караме – 10 %

Недоволната сексуална желба на партнерката – 10 %

Постојано касни – 9 %

Постои некој трет – 8 %

Лошо се бакнува – 8 %

Не се гледам во иднината со неа – 8 %

Премногу влакнеста – 8 %

Напиши коментар