← НАЗАД НА БОЗА

Пронајди ја разликата

Пронајди ја разликата
651 Читања

Како што некои актери секогаш ја имаат речиси истата улога, и во секој филм го прават едното исто, така некои актери се сликаат за промотивните материјали за филмот секогаш во иста поза.

Колин Фарел секогаш гледа на страна, Џони Деп никогаш не го покажува темето, Џенифер Анистон секогаш позира до некој маж и воопшто не е среќна што тој е до неа.

Џон Траволта од колегите актери секогаш е одвоен, Џим Кери секогаш е со флексибилни раце, Џек Николсон е секогаш насмеан, а Стив Мартин е секогаш збунет.

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk