Celebrity

Први фотки на Kutcher како Steve Jobs!

Излегоа првите фотки на кои може да се види како изгледа актерот Ashton Kutcher во улогата на основачот на компјутерите „Apple“ – Steve Jobs. Актерот е фатен во петокот за време на снимањето на биографскиот филм за Jobs и тоа како носи облека која целосно потсетува на таа на неодамна починатиот Jobs.

Тој дури и си ја пораснал брадата со цел поавтентично да го прикаже Steve во помладите години од животот, бидејќи филмот всушност го прикажува него кога бил во 20-тите години. Затоа и бил избран Kutcher за оваа улога. Не само што достоинствено ја прикажува физичката сличност со Jobs, туку и комплексноста на карактерот.

Филмот треба да биде готов кон крајот на 2012 година.

Напиши коментар