Celebrity

PSY ги руши сите рекорди

PSY, корејската поп-сензација, достигна нов рекорд со видео записот за својата песна Gangnam Style. Всушност, токму ова видео им се има допаднато на најнмогу луѓе на YouTube, неверојатни 2,234,180 пати. Ова видео засени неговите претходници, како видеото на  LMFAO , Party Rock Antheм, Baby на Justin Bieber, или Rolling In The Deep на Adele.

Подолу можете да го видите видеото за кое зборува целиот свет:)

Напиши коментар