Free zone

Рај на Земјата – остров на плавушите

Летате со авион, а стјуардесите се плавуши, пристигнувате во хотелот ве пречекуваат плавуши… ова не е виц, туку добра реалност која е во подготовка.

Ако се тече според подготовките, тогаш во 2015 година на Малдивите ќе биде изграден еден резорт во кој плавушите ќе ви бидат присутни на секој чекор.

Ќе има директни линии до хотелот, каде во авионите ќе служат стјуардеси плавуши и во хотелот ќе ве пречекаат плавуши, од рецепција па се до собарки, келнерки, готвачки…

 

Напиши коментар