Free zone

Реклами кои продаваат секс наместо производи

Што се случи со старите добри реклами? Денес сексот продава, па тоа е применувано во скоро секоја реклама. Денешниве реклами продаваат повеќе секс отколку производи. Ова се најсекси реклами на денешницата:

 

 

 

 

 

 

Напиши коментар