Free zone

Ресторан со поглед на гради

Се отвори нов ресторан “Twin Peaks” каде муштериите освен добар пијалок ќе добијат и совршен поглед на гради. Келнерките кои работат во овој ресторан имаат поинаква униформа од онаа која ја имаат “обичните” келнерки.

Сопственикот на ресторанот Ренди де Вит тврди дека муштериите најмногу доаѓаат заради обилните и вкусни оброци, а келнерките се така облечени заради поголема “угодност” на муштериите.

Ова го правам зошто мислам дека е многу поважно да се нахрани егото, отколку стомакот, вели Ренди.

Ние не можеме да ви ги понудиме нивните специјалитети, но погледот можеме, уживајте:

 

Напиши коментар