Celebrity

Ријана и Крис Браун заедно?!

И конечно гласините се потврдија. Крис Браун и Ријана навистина снимиле две од нивните песни заедно. Се работи за песната „Birthday Cake“  на Ријана и траката „Turn up the Music“ на Крис Браун. За многумина во музичката индустрија оваа комбинација и ремикс се недозволени и незамисливи.

Иако двајцата и ставија крај на љубовта во 2009 година, стана повеќе од очигледно дека двајцата и не се толку лути еден на друг. Доказ за тоа е пораката на Браун на официјалниот Твитер на Ријана, честитајќи го нејзиниот роденден на 20-ти Февруари. Ријана учтиво му се заблагодарила.

Оставаме на вас да ги чуете ремиксите и да дадете коментар:

http://www.youtube.com/watch?v=ypgXMcQNpdM

Напиши коментар