Celebrity

Роберт Редфорд се враќа на големото платно

Оддамна немаме гледано филм со оваа холивудска ѕвезда. Убавецот на 80-те се враќа повторно на големото платно. Светската премиера на новиот филм на Роберт треба да се случи на 15-ти ноември оваа година.

Во овој филм се раскажува за поранешните активисти кои почнуваат да бегаат кога еден новинар ќе го открие нивниот идентитет.

Покрај Роберт Редфорд во филмот улога имаат и Сузан Сарандон, Стенли Тучи, Џули Кристи и многу други.

http://www.youtube.com/watch?v=2_y9Qo6-syE&feature=player_embedded

Напиши коментар