Celebrity

Роби Вилијамс продолжува со соло кариерата!

Роби Вилијамс ѝ се враќа на соло кариерата. По враќањето во групата „Take That“ тој ги загрижи своите обожаватели, но се чини дека нема причина за нервоза.

Роби веќе започнал да работи на новиот материјал и изјавил дека е готов за борба. Наредниот негов албум ќе биде прв по тој од 2009 година со наслов „Reality Killed the Video Star“. Се знае дека песните за албумот се веќе напишани и дека ќе се снимаат во САД.

Роби е почнат со работа, а соло албумот ќе може да го очекуваме во текот на 2013 година.

Напиши коментар