Celebrity

Роби Вилијамс удри баба заради девојката?

Не, тоа е само на спот. Роби Вилијамс го објави својот најнов видео запис за песната Candy, во кој глуми ангел чувар на својата девојка.

Интересен видео запис, како и секогаш најпрофесионално и на најоригинален начин одработен.

Да уживаме во овој видео запис, додека Роби со нетрпение го очекува денот кога за прв пат ќе стане татко.

Напиши коментар