Free zone

Ручек на водопад

Vila Escudero е многу необичен ресторан кој се наоѓа на Филипините. Овој ресторан е уреден во хациенда стил, има удобна “соба” која се наоѓа до водопад и егзотична атмосвера. Водопадот на сред ресторанот им овозможува на туристите да уживаат во неговиот звук, но и да си ги разладат стапалата во свежата вода.

Фантастичен рецепт за туристичка атракција. За крај погледнете го видеото од ресторанот:

Напиши коментар