Celebrity

Се чека 17-тиот албум на Ринго Стар!

Легендарниот музичар од групата „Битлси“, Ринго Стар го објави својот најнов, 17-ти студиски албум кој ќе го носи називот „Ринго 2012“. Албумот треба да излезе на крајот на овој месец, а на него гостуваат бројни познати музичари, од типот на Џои Валша од „Иглс“ и Дејв Стјуард од групата „Јуритмикс“. Сето ова е соопштено на неговата официјална веб страница.

Ринго ја објавил и листата на песни кои ќе се најдат на овој албум, а таа изгледа вака:

„Anthem“
„Wings“
„Think It Over“
„Samba“
„Rock Island Line“
„Step Lightly“
„Wonderful“
„In Liverpool“
„Slow Down“

Напиши коментар