After Midnight

Се смени вкусот на мажите, дознајте какви жени сакаат тие сега!

Направена е една анкета во која земале учество 2000 мажи. Од анкетата се установило дека:

Мажите сметаат дека бринетите се најсексипилни. Тоа би значело дека блондинките отидоа во заборав. 60% од мажите се изјасниле дека бринетите се најсекси. За блондинките се изјасниле само 29,5%. За црвенокосите пак се изјасниле само 8%.

Облините продолжуваат да владеат. Мажите најмногу ги привлекуваат жените со добри облини. Веднаш по нив за најсексипилни се сметаат жените со уште поголеми облини, а на трето и последно место се манекенските типви кои изгледаат како да се симанле од писта.

Напиши коментар