After Midnight

Седум чекори да му приредите незаборавно орално задоволство

Оралниот секс е задоволство за двата партнера, па доколку уживате кога „добивате“ орален секс, научете како да бидете и вие мајстор за орални задоволување. На што треба да внимавате додека орално го стимулирате?

Внимавајте да не го повредите партнерот: Непишано правило е дека фелациото (стимулација на пенисот со устата и јазикот) треба да биде во ритам кој одговара на пенетрацијата, но никако не правете механички потези со кои партнерот ќе мисли дека вие не уживате во тоа. За време на фелациото внимавајте да не го повредите неговиот пенис, особено внимавајте на забите.

Завземете добра позиција: Удобната позиција е важна затоа што фелациото бара напор, а не сакате да бе боли грбот или вратот. Најдобро е партнерот да легне на грб и така да ви овозможи пристап до неговите гениталии, а на тој начин може да ужива во погледот.

Влажноста е клучна: Внимавајте пенисот да биде доволно влажен, бидејќи влажноста игра клучна улога во оралниот секс.

Не се срамете: Изберете почетен ритам а со тек на време забрзајте го. Лижете, бакнувајте и играјте си со пенисот, нема причина да се срамите од тоа. Прашајте го партнерот што најмногу му се допаѓа.

Не заборавајте на звуците: Не заборавајте да испуштате звуци на задоволство додека го задоволувате партнерот, но внимавајте тоа да не изгледа неприродно.

„Главата“ на пенисот е најважна: Вашиот партнер ќе биде посебно „одушевен“ доколку  со јазикот и усните го допирате долниот дел на главата на пенисот.

Напиши коментар