Free zone

Секој момент се очекува да излезе порничот на Шакира

Шпанските медиуми се преполни со трачеви според кои поранешната соработничка на Шакира се заканува дека многу наскоро во јавност ќе го пушти порничот од колумбиската убавица.

Според гласините наводно се работи за домашно видео на познатата пејачка и фудбалерот Пике.

Девојката која и се заканува на Шакира дека ќе го објави домашното видео го прави тоа со цел да добие пари, многу јасно. Ќе ја имаме ли шансата да го погледнеме ова видео или едноставно Шакира ќе плати за својата интима?

Напиши коментар