After Midnight

Секоја жена треба да има…и да знае

Една стара љубов за која да си мисли, дека може да си ја врати…;

И една нова што ќе ја потсетува колку далеку стигнала;

Доволно сопствени пари за да може да живее сама дури и да не сака;

Нешто убаво и квалитетно да облече за да се чувствува секси;

Едно интересно минато, за да ја топли во староста;

Еден пријател што секогаш ја расмејува и еден што ја расплакува;

Чуството дека сама ја контролира својата судбина;

Секоја жена треба да знае:

Како да се вљуби без да се изгуби себе си;

Кога да си замине;

Што би направила и што не би направила за љубовта;

Како да живее сама дури и да не и се допаѓа тоа;

На кого може да верува, а на кого не;

Напиши коментар